Wearing Memories till alla hjärtans dag!?

FullSizeRender 9 ÄNTLIGEN!!!

Det är sannerligen inte lätt att vara småbarnsförälder! Tiden bara försvinner och jag kan f**n inte hålla någonting i huvudet då mina tankar ständigt blir avbrutna. Men men, de är underbara de små liven och de är ju bara små så kort tid... Nåväl!

NU kära bubbelälskare är de äntligen uppe i shoppen och med en egen sida och närmare titt här på hemsidan, Wearing Memories!

Jag sprang på dem först för några år sedan och bestämde mig för att jag absolut var tvungen att ha en ring, så jag köpte en i silver. Fantastiskt roligt har vi haft jag och ringen. Ni som följer mig på Instagram är ju bekanta med den sedan tidigare. Aldrig tidigare har jag haft ett smycke som väckt så mycket intresse, åh det är ju härligt.

Är du intresserad av ett stycke för din egen del eller möjligen för någon annan? Ta en titt uppe i menyn på Wearing Memories.

Jag vet att Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och är det så att du skulle vilja ha något från shoppen levererat tills dess, så se till att meddela mig SENAST TORSDAG, så jag kan posta det på fredag och du ha det i brevlådan på måndag.

 

hjärtan