Julklapp till bubbelälskaren!

Kära bubbelvänner! julgranNu närmar sig julen och jag har lovat er ett nyhetsbrev med lite bubbliga julklappstips. Jag vet att det börjar bli i sista minuten men det kommer. Ha förtröstan!

Så länge kan jag tipsa om en liten grej som jag har fått möjlighet att föra vidare till er, min krets av bubbelälskare. Kanske har ni sett min ring som jag har på mig förjämnan? Otaliga bilder finns på Instagram. Denna kommer från en australiensisk designer vid namn Kiron.

WM xmas 4Jag har nu i min ägo fem stycken specialdesignade multifunktions-”berlocker”, kan man väl kalla dem. De är gjorda i mässing och har två små ögglor på varsin sida, vilket gör att man kan fästa dem på halsband, armband, hänga upp som dekoration eller vad man nu önskar. Ett perfekt smycke som kan varieras i oändlighet till oss bubbelälskare! Jag har möjlighet att sälja dem för endast 850 kr stycket och en har jag för avsikt att behålla själv, så fyra har jag över till er.

Är du intresserad, så maila mig ögona böj på anna.m.wallner@gmail.com, för här gäller först till kvarn. Självklart skickar jag med posten så fort du hört av dig så att du får paketet i tid. Bor du i Uppsala, kan jag till och med komma med hemleverans. Tänk på att dessa smycken är de enda fem exemplar som finns i Sverige, så mer speciellt än så blir det inte!

WM xmas 1